ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

 

 

                                                        Vijverbouw

Professionele vijves en  filter systemen  worden natuurlijk ook aangelegd door maki koi. Alles is mogelijk van een kleine natuurvijver tot grote hdpe vijvers voor koi. Voor meer foto's van vijvers en filterinstallaties kijk dan even op de projecten pagina.

HDPE vijvers

Dit type vijver heeft de laatste paar jaar een grote sprong gemaakt en is zeer populair door de eenvoudige verwerking ervan. Hdpe vijvers kunnen gemaakt worden in vele vormen en hoogtes. Wij werken samen met een fabriek die alleen hoge kwaliteit hdpe verwerkt met een plaatdikte van 10mm. Hierdoor bent u zeker van een hoge kwaliteit hdpe vijver met de juiste garantie.

Traditionele bouw

Bij traditionele bouw word er eerst een betonnen vloer gestort met wapening. Hierin worden meteen de drains en eventuele doorvoeren verwerkt. Hierop worden wanden opgetrokken van Betonblokken welke zeer sterk zijn en blijven onder elke omstandigheid. Bij dit type bouw is elke vorm mogelijk en natuurlijk hoort bovengrondse plaatsing tot de mogelijkheden. Hierna word er door ons folie op maat in gevulkaniseerd en kan deze gevuld worden.

Natuurvijvers

Bij natuurvijvers wordt er vaak een gat gegraven met natuurlijke vormen. Vaak worden hierbij ook meerdere niveaus gehandhaafd. Oevers worden gemaakt met ecopic en ecolat waardoor een strakke oever gegarandeerd word. De folie word voor grotere vijvers vaak op maat thermisch gelast in de fabriek. Hierdoor kunnen grote vijvers van meer dan een paar honderd vierkante meter betrekkelijk eenvoudig worden bekleed met folie.

Spreekt een van deze mogelijkheden u aan of u weet niet precies welk van deze situaties het best aansluit bij uw wensen, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte op maat.