ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

 

 

Hoe kan ik retourneren?

Niet goed, geld terug? Ruilen of heb je het verkeerde artikel besteld. Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heeft u vervolgens nog 14 dagen om het product terug te sturen.Stuur het aan ons terug met een kopie van de factuur en vermeld duidelijk op de factuur dat het artikel geruild of terug komt. De kopie van je factuur hebben wij altijd voor je klaar staan binnen jouw accountgegevens op onze website. Kan je hier niet meer bij dan is een bankafschrift ook al voldoende. Of een ander bewijs dat jij het product bij ons heb aangekocht.

Indien je iets terug stuurt, dient het wel onbeschadigd en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te geschieden. 
Ook dienen eventuele aansluitstukken, handleiding etc. bij het product te zitten. Dus zoals je hem hebt ontvangen.

Als je geld terug wilt ontvangen vermeld dit duidelijk op de kopie van de factuur. Het bedrag van het artikel zal binnen 2 werkdagen doch uiterlijk binnen14 dagen vanaf het moment dat jij het pakket aan ons terugstuurt worden overgemaakt naar jouw rekeningnummer. Dit is het rekeningnummer waarmee je de bestelling geplaatst hebt. Normaal is het al binnen enkele werkdagen op jouw rekening teruggestort! Bij retour van een complete bestelling zal het betaalde bedrag van de bestelling (inclusief eventueel betaalde verzendkosten) teruggestort worden. 

De verzendkosten van het retourneren kunnen wij helaas niet vergoeden.

Als het product beschadigd retour komt kunnen de gemaakte kosten voor reparatie / vervanging in rekening gebracht worden. Wanneer u het artikel verder heeft opgemaakt of heeft gebruikt dan naodzakelijk was voor de beoordeling.

Je kunt gebruik maken van het herroepingsrecht formulier zoals in de bevestingsmail van jouw order is vermeld. Tevens vind je dit formulier terug in de algemene voorwaarden.

Je kunt je bestelling terugsturen naar:

Maki Koi

Vinkebaan 8

1901 HA Castricum

info@makikoi.nl