ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

ga naar

 

 

Gastenboek

Beste klant. U heeft een project laten maken door Maki Koi, u heeft producten of koi aangeschaft in de webshop en u bent hier tevreden over dan zouden wij het leuk vinden als een berichtje achterlaat in ons gastenboek zodat ook onze nieuwe klanten uw positieve reacties kunnen lezen.

Let op: Het gastenboek is geen vraagbaak voor producten, offertes, adviezen of meer van dien aard. Gebruik hiervoor gelieve het contactformulier.

8 Reacties

Johan
27 december 2011
1
Mooie website met heel veel producten en een duidelijk en eerlijk advies. Nemen altijd veel tijd om een kundig en goed advies te geven. Complimenten voor deze website met zeer concurrerende prijzen.
karel Otto
13 mei 2012
2
Dankzij Martijn van Makikoi is onze wat verwaarloosde vijver, weer helemaal top ook dankzij het geplaatste filter systeem met pomp. Wij zijn een tevreden klant!
Chimene
09 augustus 2012
3
Hartelijk dank Martijn voor je Prettig en geduldige hulp en goede adviezen! Ik hoor graag nog even welk voer je bedoelde. Fijne vakantie :-)
Ineke Gerrits
06 november 2012
4
Het is voor mij de eerste keer dat ik iets via een webshop bestel voor mijn vijver. Sinds het overlijden van mijn man wil ik toch zorgen dat de vijver goed blijft. Mijn kids helpen mee en nu heb ik gelukkig een goed adres gevonden om spullen te bestellen. Jullie handelen snel en het ziet er keurig uit. Ik ben een tevreden klant.
Peter en Marlice
16 juni 2013
5
Onze vijver laten bouwen (project Zaandam) zijn zeer te vreden over het project daarnaast is hij ook onze koi dokter en hij is al een keer in actie gekomen met positieve resultaten. ;)
Dick
08 maart 2014
6
Overzichterlijke site, weinig tot niks verder aan te merken op een ding na dan, ik zou graag meer zien voor meerdere soorten goudvissen o.a. ook voer, en ja een typisch NL iet,s ik vind dat de prijzen er mogen wezen tegenwoordig(dagobert syndroom) op meer sites trouwens, echter in dit geval is de kwaliteit/prijs verhouding in orde, je hebt er niks aan natuurlijk goedkoop kopen terwijl het over datum is, de kwaliteit zover ik het ontdekt heb is hier 100%. Mvg Dick
Roel Slootmans
07 juni 2014
7
Enkele jaren geleden door een knoei bedrijf uit Dirkshorn een koi vijver van15m3 laten maken. Deze folie vijver vertoonde al snel verzakkingen met problemen zoals lekkage en losspringende aan- en afvoer leidingen. Garantie en hulp was bij deze firma onbekend !!! Na enig zoeken kwam ik bij Martijn van Maki Koi terecht, deze professional verwijderde de folie en plaatste een HDPE bak, paste de ultrasieve aan en verving de leidingen.Het resultaat is top, echt een aanrader.Martijn is echt een vakman
Gosse
04 juli 2016
8
super. wat een service snelle reacties op vragen via mail. zeer netjes slang geleverd. en als klap op de vuurpijl. ongevraagd toch nog de beloofde verbinden na sturen. kan niets anders zeggen. deze man komt zijn beloftes na.

Reageer

Annuleren